SponsoringSander Jeunink

Mijn naam is Sander Jeunink, ik ben 17 jaar en ik woon in Oldenzaal.

Op mijn achtste deed ik mee met een mountainbikewedstrijd, negen jaar later ben ik er volop mee bezig en leef ik voor de sport. Ik rijd sinds 2011 wedstrijden. In mijn eerste jaar dat ik wedstrijden reed was ik vooral achterin de middenmoot te vinden, maar in de winter van 2011 ben ik begonnen met het serieus te trainen. Dat betaalde zich uit en ik reed het jaar erop voorin mee in de koers. In 2014 ben ik opgenomen in de regionale selectie en sindsdien wordt ik getraind en begeleidt door Maarten Nijland. Ik heb in het veldritseizoen van 2014-2015 een 2e plaats behaald op het districtskampioenschap. Dat was een mooi resultaat na een periode hard werken. Ik ben de afgelopen jaren en nu nog steeds in mezelf aan het investeren voor de toekomst. Ik hoop om volgend jaar en daarna in de U23 categorie prestaties neer te zetten die het harde werk gaan belonen.

Ik rijd dit seizoen nationale wedstrijden en alle wedstrijden in de Pearl Izumi BeNeLux cup. De meeste wedstrijden rijd ik in het buitenland, daar liggen ook de parcoursen waar ik op mijn best ben, veel hoogteverschil met steile klimmen. Ik ben erg blij dat Idro Sports mij ondersteund met goede kwaliteit sportkleding en ik kijk uit naar de rest van het seizoen!


Marije Dankelman

Mijn naam is Marije Dankelman, ik ben 19 jaar en opgegroeid in Arriën bij Ommen.

Na het halen van mijn zwemdiploma’s ben ik gelijk begonnen met wedstrijdzwemmen. Mijn broertje en zusje deden aan hardlopen en zo ben ik in 2010 ook deze sport ingerold. Na 3 jaar de twee sporten apart te hebben beoefend ben ik naar een talentendag geweest van de Nederlandse Triathlon Bond. Na deze talentendag ben ik in de juniorenselectie gekomen. Via de juniorenselectie heb ik de triathlonsport leren kennen en ben ik wedstrijden gaan doen. Na het behalen van mijn Havodiploma in 2015 wilde ik studie en sport gaan combineren. Ik ben verhuisd naar Sittard om bij het nationaal trainingscentrum voor triathleten te kunnen trainen en studeer nu fysiotherapie in Eindhoven.

In de Eredivisie triathlon mag ik uitkomen voor Triteam Groningen. Daarnaast zwem ik mijn wedstrijden voor Dedemsvaart AC (Dedemsvaart) en loop mijn wedstrijden voor ACO van Elderen (Ommen). Sinds dit jaar train ik ook mee met de vrouwenploeg van OWC Oldenzaal om mijn fietsniveau op te krikken. Ik ben blij dat Idrosports mij helpt door te kunnen sporten in goede kwaliteit kleding en kijk uit naar een mooi seizoen!

Vragen?


Dat kan natuurlijk. Wij willen graag uw vragen beantwoorden, wij streven ernaar om binnen 24 uur een antwoord te sturen!

06 46 98 70 33

Ontwerpen gemaakt door Idro Sports zijn, en blijven, eigendom van Idro Sports. Ontwerpen mogen niet zonder toestemming van Idro Sports worden gebruikt en vallen onder de wetgeving van auteursrecht (copyright). Voor meer informatie klik hier!

Follow @idrosports
Instagram

Proudly presented by #teamidro and Boike Damhuis